parlamentare sus
achitei top

Un tanar din Botosani aproape s-a decapitat cu drujba

0 3.438

Un tânăr din Săveni a ajuns la Urgenţe în stare gravă, după ce aproape că s-a decapitat cu drujba. În vârstă de 31 de ani, tânărul se afla în propria gospodărie şi a decis să taie un copac din apropierea casei.

psd parl jos

În ciuda împotrivirilor tatălui său, care îl avertiza că nu are experienţa necesară mânuirii uneltei periculoase, acesta a început să taie copacul şi la un moment dat lanţul drujbei a dat peste un ciot din trunchi, moment în care unealta a ricoşat pur şi simplu înapoi, lovindu-l pe acesta în cap.

Plin de sânge, bărbatul a primit îngrijiri de la tatăl său, care a sunat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care i-a acordat acestuia primul ajutor, în întâmpinare fiind trimis şi echipajul cu medic al SMURD. Tânărul a fost adus la Urgenţe, unde a fost consultat de medici de mai multe specialităţi.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial, cu o plagă deschisă frontală. A fost supus unor investigaţii pluridisciplinare, urmând ca medicii de specialitate să decidă dacă se impune sau nu trimiterea lui la Iaşi”, a precizat pentru observator.tv, un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata