Un student a venit la examen cu un cuțit și a amenințat că își pune capăt zilelor

0 538

Un tânăr, student în cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, a intrat în sala de examen cu un cuțit și a amenințat că își pune capăt zilelor.

Bărbatul a scos cuțitul dintr-un buzunar și a amenințat că își va tăia gâtul. Tânărul este student în cadrul Facultății de Inginerie Electrică şi Ştiinţe a Calculatoarelor și ar fi recurs la gestul extrem pentru că nu știa răspunsul la una dintre întrebările de la Studentul a intrat în panică pentru că nu era sigur că știe subiectul de examen, motiv pentru care a scos un cuțit și și l-a pus la gât,  amenințând că se sinucide. Profesorul aflat în sală a avut prezență de spirit și i-a cerut să se liniștească și să bage cuțitul înapoi în buzunar. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost cooperant și l-a ascultat, iar examenul a continuat fără alte incidente. La finalul testului, polițiștii l-au abordat pe student, i-au luat cuțitul și apoi l-au condus la spital. În timpul discuțiilor, tânărul a spus că urma un tratament de specialitate, pe care în ziua respectivă nu l-a respectat.  Din cauza stresului cauzat de examenele finale, băiatul s-ar fi panicat și s-ar fi gândit să recurgă la gestul extrem.

Studentul a fost transportat la UPU de la SJ Suceava, de unde a fost preluat și transferat la Secția de Psihiatrie a unității medicale, pentru a primi îngrijiri suplimentare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata