parlamentare sus
achitei top

Un plutonier a scăpat din misiuni pe front dar a fost omorât de tren

0 1.375

Plutonierul adjutant principal FLORIN VAMANU şi-a pierdut viaţa miercuri, 6 iunie, într-un tragic accident feroviar. Personalul Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt” este alături de familia îndoliată în aceste momente grele şi îi transmite sincere condoleanţe.

psd parl jos

Subofiţerul avea 45 ani, era angajat în Ministerul Apărării Naţionale din data de 31 iunie 1993, iar în unitatea din Iași îşi desfăşura activitatea din 1 iunie 2005. Militarul a participat la două misiuni internaţionale: una în teatrul de operaţii din Irak, în perioada februarie-septembrie 2008, iar cea de-a doua în teatrul de operaţii din Afganistan, în perioada septembrie 2011-martie 2012.Accidentul feroviar a avut loc în zona Frumoasa.

 

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident feroviar care s-a produs în zona Frumoasa. A fost dirijat la acest caz un echipaj medical de urgenţă cu medic, care, la locul solicitării, a găsit un bărbat de 46 de ani cu politraumatism şi leziuni incompatibile cu viaţa”, a spus pentru ziarul de Iași, Neculai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, ora 12.00, în cimitirul bisericii din localitatea Ionăşeni, jud. Botoşani. Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata