Un nou termen in procesul de 1.5 milioane de lei pentru Parcul Cornisa

0 911

Vineri a avut loc un nou termen în procesul intentat municipalităţii de Electroalfa pentru Parcul de Agrement Cornişa. În timp ce reprezentanţii municipalităţii nu pot avansa nici măcar un termen privind recepţia obiectivelor de la Cornişa, iar despre deschiderea acestora în cursul acestui an nici nu poate fi vorba, constructorul Electroalfa a dat Primăria în judecată. Aceştia susţin că au fost ţinuţi prea mult pe şantier peste termenul prevăzut în contract deși ei sunt cei care au derulat investiția și și-au stabilit termenele de execuție.
La termenul de azi magistraţii Tribunalului Botoşani au decis amânarea cauzei. ”Amână cauza pentru când se va pune în vedere pârâtului să-şi exprime un punct de vedere faţă de înscrisurile comunicate la termenul anterior.”, se arată pe site-ul Tribunalului Botoşani.
Noul termen este pe 31 ianuarie 2018.
Acţiunea a fost înregistrată în iunie 2017, la doi ani de când fostul primat Ovidiu Portariuc susţinea că Parcul va fi deschis. Firma solicită primăriei daune de 1,5 milioane de lei, cauzate de prelungirile succesive ale termenelor de execuţie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata