Un nou succes pentru pompierul maratonist Iulian Rotariu – FOTO –

0 720

Un  nou succes pentru pompierul maratonist Iulian Rotariu la a patra cursă organizată de 4Deserts. Angajatul Inspectorului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a obţinut locul patru la maratonul din Patagonia obţinând premiul pentru fairplay din aproape 300 de participanţi. Astfel acesta şi-a consolidat poziţia de lider la categoria lui de vârstă. „Cel mai mare, care se acorda ultimul, premiu pentru fairplay, pentru cea mai motivaționala persoana , mereu cu zâmbetul pe buze și care a ajutat in fiecare cursa și de la care aproape fiecare concurent a învățat ceva! Mulțumesc România, mulțumesc oameni frumoși ca mi-ați dat posibilitatea sa va reprezint, mulțumesc distinși și deosebiți colegi pompieri ca mi- ați dăruit putere sa rezist și sa pot arata tuturor ca indiferent de moment Viata Are Prioritate! Va mulțumesc și va îmbrățișez!”- al vostru camarad Iulian Rotariu”, este mesajul botoşăneanului după finalul competiţiei.

Cursa „Racing The Planet Ultra Patagonia 2017” s-a desfăşurat în perioada 12 – 19 noiembrie în cea  mai faimoasă și sălbatică regiune din America de Sud, dominată de munții Anzi.

În 2016 Iulian Rotariu a alergat 500 de kilometri în deşerturile Gobi şi Atacama și 420 de kilometri, de la Sofia la București, iar în luna mai a acestui an, 250 de km în deșertul Kalahari din Namibia.

La fel ca și celelalte trei ultramaratoane la care a participat, respectiv ”Gobi March” (China, iunie 2016), Atacama Crossing” (Chile, octombrie 2016) și ”Sahara Race” (Namibia, mai 2017) și unde s-a clasat pe locul I la categoria lui de vârstă şi locul IV la general la „Racing The Planet Ultra Patagonia 2017din Patagonia se clasează în primele zece curse din lume ca dificultate.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata