Un nou proiect marca Hidroplasto: Montaj rosturi de dilatație pe o lungime record

0 630

Un nou proiect marca Hidroplasto: Reabilitare și modernizare DJ207D, județul Bacău, în cadrul „Regiunii Nord-Est – Axa Rutieră Strategică 3”.

 Hidroplasto anunță începerea lucrărilor pe DJ207D din județul Neamț. Compania are în sarcină montarea a 90 ml de rost de dilatație tip BJ50. Acestea sunt adecvate pentru translaţii longitudinale de până la 50 mm la poduri, drumuri şi alte construcţii. Datorită designului simplu, atât instalarea, precum şi mentenanţa sunt facile.

Rosturile de dilatație sunt instalate între suprafaţa de rulare a podului şi drum, iar ele au rolul de a absorbi mişcările generate de diferenţele de temperatură, de a estompa deformarea şi de a asigura contracţia structurii, în suportarea traficului. 

simio cosma

 Calitatea și profesionalismul deja cunoscute au condus la semnarea acestui contract. Garanția oferită este de minimum 10 ani de zile.

Conduita Hidroplasto nu se centrează pe tarife și pe concurența promoțiilor, ci pe standarde și pe modul în care o investiție aduce satisfacție pe termen lung.

Pentru o infrastructura durabila avem nevoie și de calitate , capitol uitat, din păcate, în județul Botoșani atunci când s-au făcut investiții.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata