Un nou proiect marca Hidroplasto la Miercurea Ciuc

0 302

Un nou proiect marca Hidroplasto la Miercurea Ciuc. Firma botosaneana va instala rosturile de dilatatie la poduri la drumul de ocolire a municipiului Miercurea Ciuc -Tronson Sud -Nord. „Ne implicam în proiecte importante și venim cu soluții eficiente la lucrările importante din întreaga țară. Oferim produse și servicii de calitate astfel încât lucrările programate de autorități să se desfășoare în termen și să fie durabile. Este un nou proiect marca Hidroplasto în care ne implicăm cu seriozitate”, a declarat Cătălin Silegeanu, administratorul societății Hidroplasto.

Rosturile de dilatatie tip Hidroplasto BJ şi BJR sunt adecvate pentru translaţii longitudinale de 50 până la 165 mm la poduri, drumuri şi alte construcţii. Datorită designului simplu, atât asamblarea precum şi mentenanţă sunt simple ale acestor rosturi dilatație. Aceste rosturi dilatatie sunt instalate între suprafaţa de rulare a podului şi drum iar ele au rol sa absoarbă mişcările care apar de la diferenţe de temperatură, deformarea şi contracţia structurii şi sarcina de trafic. În cazuri speciale, acestea trebuie să absoarbă deplasările transversale şi rotaţiile în jurul celor trei axe spaţiale şi eventual gradientele longitudinale trebuie avute în vedere. Rosturi dilatație fabricate de compania germana GUMBA îndeplinesc toate acestea . Aceste rosturi dilatatie au proprietati de impermeabilizare datoria drenurilor si a barierei de vapori.

Rosturi de dilatatie tip BJ şi BJR sunt fabricate la lungimea standard de 1100 mm (în ciuda bordurilor). Este posibilă şi fabricarea de capete sau curburi mai mici. Instalarea tuturor tipurilor se face cu elemente de fixare ca de exemplu, substanţe chimice de fixare Fischer.

Există doua tipuri de rosturi dilatatie cu patru versiuni disponibile. Rosturile de deplasare sunt compuse în general dintr-un corp elastomeric care îndeplineşte toate cerinţele de dilataţie, duritate, stabilitate şi rezistenţă la ozon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata