Un nou episod politic pentru stabilirea membrilor Consiliului de Administrație de la Eltrans

0 187

Războiul politic pe desemnarea membrilor Consiliului de Administrație de la societatea Eltrans continuă săptămâna viitoare.

Săptămâna aceasta în ședința extraordinară convocată de primarul Cosmin Andrei proiectul de hotărâre a fost respins și ședința convocată de aleșii liberali, Pro România și USR a fost sortită eșecului.  Primarul Cosmin Andrei a convocat o nouă şedinţă extraordinară pentru data de  14 aprilie, începând cu ora 13:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Proiectul vizează numirea unor administratori provizorii pentru o perioadă de patru luni, care poate fi prelungită până la şase luni şi organizarea unei noi proceduri de selecţie a administratorilor, care să aibă un mandat de patru ani. Social democrații au ca propuneri pentru administratori provizorii pe  Simion Drelciuc, Vasile Ciocan, Paula Berenţan, Cătălin Pădurariu şi Ana Florea.

Pe de altă parte consilierii din opoziție susţin că trebuie numiţi cei cinci candidaţi care au susţinut selecţia organizată anul trecut de expertul independent Ewora Resurse Umane, respectiv Carmen Achiţei, Victor Ivănescu, Cristian Hriţcu, Serghi Cracană şi Adrian Poclid.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata