Un liberal refuza postul de director oferit de partid: „Un liberal adevarat trebuie sa creeze el ceva, sa dezvolte el ceva nu sa primeasca un post”

0 1.895

Cand foarte multi liberali se cearta pentru un post de director un membru PNL face discordanta si sustine ca menirea unui liberal adevarat nu este sa ocupe un post la stat. Consilierul local Maricel Maxim a refuzat postul de director la filiala locala a Agentiei de Imbunatatiri Funciare. „Ma simt onorat de nominalizare dar posturile acestea sunt numite de zona politica pentru a duce la indeplinire ideile, principiile ce le au cei de la Guvern. Daca lasi pe alticineva din alta zona nu duce la indeplinire ceea ce isi doresc ei. Un liberal adevarat trebuie sa creeze el ceva, sa dezvolte el ceva nu sa primeasca un post. Nu am asteptat niciodata un post de la zona politica in forma aceasta. O parte dintre liberali isi doresc functia pentru a fi mai vizibili pentru a-si face oarece publicitate. Poate ca ei considera ca sa se rasplateste munca unul liberal, eu nu vad asa lucrurile. Munca unui liberal este pentru a promova principiile si valorile liberalismului si a guvernului liberal, nu neaparat sa obtii o functie” a declarat Maricel Maxim. Acesta a tinut sa adauge ca totusi cei de la ALDE nu au dreptul sa emita pretentii.

„Cei din conducerea ALDE au mers la cabina de vot si au spus votezi PNL? Nicidecum, sunt cativa care au zis si au sustinut. Ceteanul a votat de buna credinta, in cabina de vot cu candidatul liberal si atata tot. Nu trebuie sa emita nici o pretentie. PNL a castigat alegerile punct. Ei considera ca doar cu sprijinul lor am castigat si e gresit. PNL a castigat cu Klaus Iohannis. Restul sunt discutii!” a mentionat Maxim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata