Un fost primar in ipostaza de bunic. S-a fotografiat cu nepotelul langa brad

0 1.631

Fostul primar al municipiului Iaşi, dorohoianul Gheorghe Nichita și-a făcut bilanțul spiritual pentru anul care a trecut și a spus că cea mai mare împlinire a fost venirea pe lume a primului său nepot, Matei. Nichita a postat și o fotografie în care apare alături de Matei, lângă brad. Băiețelul are costumaș de Moș Crăciun.

„A mai trecut un an…

Suntem la moment de bilanț, când ne gândim la ce ne-a adus bun vechiul an și care sunt provocările peste care am trecut. Pentru mine a fost un an cu de toate, cu lecții învățate, cu prieteni care au ales un drum diferit de al meu, cu multe provocări, dar și cu o familie mai unită ca oricând în jurul meu, cu multe suflete care mi-au fost aproape la nevoie și, mai ales, cu Dumnezeu alături…

În ciuda provocărilor și a luptei dure pe care a trebuit și va mai trebui s-o duc, 2017 a fost, mai presus de toate, un an pentru care îi sunt recunoscător Bunului Dumnezeu deoarece în viața mea a apărut Matei, primul meu nepot! A fost o bucurie care a reușit să acopere toate necazurile, o lumină care a alungat orice urmă de întuneric, o energie curată care a îndepărtat orice gând sau sentiment mai puțin bun din viața mea!

Vă doresc și vouă, prieteni dragi, ca Noul An să îl parcurgeți mereu cu Dumnezeu alături, să reușiți să vedeți mai mult ce e bun în lume și mai puțin ce e rău, să vă păstrați mereu speranța, credința și sufletul curat! LA MULȚI ȘI FERICIȚI ANI!”, a scris Gheorghe Nichita.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata