Un fost deputat PNL a fost ales vicepresedinte ALDE Botosani. Liliana Minca : „Vom valida adeziunile celor care părăsesc actualul PDL, pentru că nu poţi să-l numeşti PNL”

1 1.284

ALDE Botoşani are noi membri. La şedinţa de joi a Biroului Politic al partidului pe lângă discuţiile despre acțiunile filialei din luna iulie au fost aprobate şi adeziunile a  noi membri. Alături de echipa ALDE Botoşani s-a alăturat şi fostul deputat PNL, Roxana Ţurcanu Anuşcă, ce a devenit vicepreşedinte.
„Sunt foarte bucuroasă de noi mei colegi.  Echipa ALDE Botoşani începând de ieri are noi membri, respectiv pe Lungu Elena Daniela, avocat, comisar şef Dănuţ Ciubotaru şi Roxana Ţurcanu Anuşcă, ce a fost votată şi vicepreşedinte. Pe lângă aceste trei nume pe care vi le-am spus au mai fost aprobate încă nouă adeziuni a celor ce gândesc ca şi noi. Sunt oameni de afaceri, conduc societăţi comericale, liberali în tot ceea ce întreprind”, a declarat Liliana Mincă, preşedintele ALDE Botoşani. În acelaşi timp Liliana Mincă susţine că la nivelul ALDE Botoşani sunt purtate discuţii cu mai mulţi membri ai PNL ce doresc să  se alăture echipei ALDE. „Singurul partid adevărat liberal este ALDE şi se dovedeşte că şi aici la Botoşani sunt foarte mulţi liberali ce sunt în discuţii cu noi.  În fiecare şedinţă ale Biroului Politic Teritorial vom valida adeziunile celor care părăsesc actualul PDL, pentru că nu poţi să-l numeşti PNL pentru că nu mare are niciun membru de valoare din fostul PNL „,   a precizat Liliana Mincă.

 

 

 

 

 

1 Comentariu
  1. un oarecare Spune

    Daca asta se poate numi atragerea a unei foste membra PNL la ce ne mai mira si numirea doamnei
    Minca in fruntea ALDE Botosani mane poimane il aduce si pe sotul ei pe Turcanu si asa se intaresc randurile ALDE la Botosani. Oare toti din ALDE n-au nimic de zis sau doamna sefa peste ALDE usor usor va duce la o rupture a acestei formatiuni politice . Cu asemenea politiceni se duce tara de rapa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata