locale psd
locale sus

Un director de institutie prezinta expozitia „Fragmentari cromatice” la Muzeul Judetean

0 1.099

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 4 – 13 noiembrie 2017, în holul de la etaj, expoziţia personală ,,FRAGMENTĂRI CROMATICE”, însumând 50 de lucrări de pictură, având ca tematică: naturi statice, peisaje și portrete semnate de doamna CARMEN NICOLAU.

Pasionată de frumos în general și, în mod aparte, de arta plastică, absolventă a Liceului de Artă din Brașov, expozanta a ales pentru viață un alt domeniu de activitate, cel dat de studiile universitare cu profil economic și administrativ.

Lumea dură a cifrelor de afaceri, precum și munca desfășurată zilnic la Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani au păstrat neatinsă partea sensibilă a talentului nativ.

Locuri dragi, oameni aleși, florile preferate …Fragmente cromatice care dau conturul unei pasiuni fără de care CARMEN NICOLAU nu s-ar simți completă.

Aflată la prima sa expoziție personală, expozanta a găsit cu cale ca acesata să fie, în egală măsură, o dedicație pentru prietenii săi și pentru prietenii artei, oameni cu suflet ales și puterea de a înțelege pasiunea și nobila misiune a artei.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, ora 13, la Muzeul Județean Botoșani, str. Unirii, nr. 15, tel . 0231/51.34.46.

Prezintă: Ana-Elisabeta COȘEREANU, muzeograf și Florin PRODAN, artist plastic.

Program de vizitare:  marți-duminică  9 – 17. Intrare liberă.

Înto

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata