Un botosanean, alaturi de alti cinci romani, candideaza la postul de consilier in Monreal

0 720

La alegerile municipale din 5 noiembrie, anul acesta în regiunea Montreal s-au înscris în cursă şi şase candidaţi români, toţi pentru posturi de consilier!

În afară de Magda Popeanu şi Irina Maria Grecu, care se prezintă pe liste în Montreal (ambele reprezentând la urne Projet Montreal), ceilalţi patru candidează în Laval: Bianca Bozsodi, Julius Bute, Vania Atudore care s-a născut pe 9 decembrie 1953, la Botoșani şi Cristi Bucur (Alliance des Conseillers Autonomes).

De remarcat că anul acesta este prima dată în istoria alegerilor municipale din oraşul Laval – al treilea din Canada franceză şi al 13-lea din toată Canada – când atât de mulţi români au fost desemnaţi de partidele în care sunt pentru a participa la alegerile municipale.

Conform legii, s-a putut vota şi anticipat, pe data de 29 octombrie, însă votul masiv va fi duminica aceasta, 5 noiembrie, între orele 12:00 – 20:00.

Pentru că este o premieră pentru românii din Canada, eveniment ce merită întreaga noastră atenţie, vă vom informa în zilele viitoare pe rând despre profilul fiecărui candidat şi despre ce vrea să schimbe în oraşul din zona marelui Montreal în care s-a supus examenului urnelor.

 

Sursa : diasporaazi.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata