Un barbat a fost omorat in bataie de iubita lui, dupa ce a prins-o inselandu-l

0 509

O femeie de 33 de ani a fost reţinută, vineri, sub acuzaţia că l-ar fi bătut pe iubitul ei cu pumnii, picioarele şi obiecte de bucătărie, în apartamentul tinerei, închiriat în municipiul Botoşani, după ce acesta a găsit-o în casă cu un alt bărbat.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, citaţi de mediafax, femeia de 33 de ani a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri, şi ar fi încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, anunţând că bărbatul de 39 de ani, care era plin de sânge, a venit bătut în apartamentul ei din Botoşani.

Surse din rândul anchetatorilor susţin însă că cei doi s-au certat după ce femeia ar fi fost prinsă cu un alt bărbat în casă.  Femeia a fost reţinută, iar după audieri anchetatorii vor stabili dacă femeia va fi dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Aceleaşi surse spun că la mijloc ar fi fost şi o sumă de bani pe care femeia o datora iubitului ei. Aceasta l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu obiecte de bucătărie.


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata