Un adolescent din Botoșani a câştigat marele premiu la Loteria Copilului, la Barcelona

0 1.021

Un adolescent din Botoșani s-a îmbogăţit, după ce a câştigat marele premiu la Loteria Copilului, la Barcelona. Cosmin are 15 ani şi a declarat presei că e prima oară în viaţă cînd joacă la loterie. El mai are un frate și locuiește cu familia în Barcelona.

Familia Rotariu este de loc dintr-un sat din județul Botoșani și a plecat din țară așa cum au plecat sute de mii de români pentru un trai mai bun. Au muncit dar după 13 ani de locuit pe pământuri străine își permit un trai de care să se bucure cu toții.

Cosmin Rotariu, 15 ani, trăieşte de câțiva ani la Barcelona alături de familia lui. Tatăl, Valeriu, inginer electrician, este cel care sâmbătă i-a dat 20 de euro fiului său mai mare ca să meargă la agenţia loteriei spaniole de la parterul blocului în care locuiesc şi să joace un bilet.

Iar duminică de dimineaţă au văzut mai multe camere de luat vederi ale televiziunilor în faţa agenţiei, care încă nu se deschisese. Atunci au verificat numerele de pe biletul lor şi au văzut că au câştigat 200.000 de euro, marele premiu.

Cosmin a coborât cu biletul la agenţie într-o stare de euforie: “Nu știu ce o să fac cu banii. Nu am idee. Voi vedea ce-mi cumpăr. Poate un telefon nou, sau să investeasc într-un apartament mic.”, spune el. Tatăl și fratele său îi fac semne de la balcon, bucuroşi, scrie El Pais.

,,La noi familia e tortul și zahărul pudră pe pune pe acesta.În acest caz sunt banii de la loterie. Acest tort trebuie să fie gustos , să bucure întreaga familie și din el să mâncăm toți. Suntem o familie de creștini și mulțumim Domnului pentru că ne-a ales pe noi și să ne dea gânduri bune . O să găsim locul acestor bani și o să îi folosim cu chibzuință. Suntem și trebuie să fim uniți. Cosmin este un copil plin de energie iar biletul a fost cumpărat de noi. Soția era în acea duminică la muncă și până să ne dezmeticim de marele premiu al loteriei care a ajuns la noi,Cosmin dej aera în mijlocul presei care aștepta la agenția de lângă locul unde locuim,, ne-a destăinuit Valeriu Rotariu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata