Fed mare
Cos mare
GIF PRO

Trei tineri din Drăgușeni reținuți de polițiști după mai multe spargeri

0 161

La data de 09.02.2020, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, toţi din comuna Drăguşeni, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În urma probatoriului administrat, a rezultat că în luna octombrie 2019 şi în luna ianuarie 2020, aceştia au pătruns fără drept în locuinţele a patru persoane vătămate din comunele Mileanca şi Havârna, de unde au sustras obiecte de uz casnic şi produse electronice, valoarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracţională fiind estimată la suma de 2.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor.

Pe numele celor 3 au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţine şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata