parlamentare sus
achitei top

Trei botosaneni depistati bauti la volan

0 501

Trei botoşăneni au fost depistaţi băuţi la volan de poliţişti.

psd parl jos

Sâmbătă poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european DE 58, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Lunca.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Cordăreni.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectueazpă cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot ieri, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe Calea Naţională din municipiul Botoşani un bărbat de 39 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism.
Procedându-se la testarea alcoolscopică a acestuia, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata