locale psd
locale sus

„Trafic in stil American” si „Goana dupa alune 2”, premierele saptamanii la Cine Globe

0 633

Premierele de saptamana aceasta de la Cine Globe Botosani sunt noul film a lui Tom Cruise – „Barry Seal: Trafic in stil American” – si animatia „Goana dupa alune 2”.

„Barry Seal: Trafic in stil American” : E povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones și Jayma Mays.

 

simio cosma

„Goana dupa alune 2” : Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

 

PROGRAM COMPLET

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata