Titularizarea a fost suspendată cu câteva ore înainte de începerea înscrierilor

0 201

Concursul de Titularizare 2020 a fost SUSPENDAT. Ordinul a fost semnat miercuri de către ministrul Educației, Monica Anisie. Ordinul a fost obținut de Edupedu.ro, iar secretarul de stat Luminița Barcari a confirmat informația.

Potrivit Ordinului, toate activitățile programate în calendarul de mobilitate începând din data de 18 iunie, adică de azi se suspendă. Ordinul a apărut cu doar câteva ore înainte ca profesorii să își poată depune dosarele de înscriere, conform sursei citate.

”Pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării se suspendă organizarea și desfășurarea activităților prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările și completările ulterioare. Reluarea activităților, prevăzute la alineatul (1), se va realiza conform unui calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării” arată Ordinul.

Acest document nu a fost încă publicat în Monitorul Oficial.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata