Titularizare: Au fost afișate rezultatele

0 247

Primele rezultate au fost afişate marți, 4 august, pe site-ul titularizare.edu.ro, dar şi la sediile inspectoratelor şcolare.  REZULTATE BOTOȘANI 

La nivelul județului patru candidați au obținut nota 10.00. 55.8% dintre candidați au obținut medii peste 7.00. Concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar a avut loc pe 29 iulie. In cele 4 centre de examen din județul Botoșani, s-au prezentat 514 candidaţi din cei 570 înscriși. 57 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale, iar 1 candidat a fost eliminat din examen. Candidatul eliminat pentru tentativă de fraudă nu va fi repartizat pe post în anul şcolar 2020-2021. Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, respectiv 5 august, până la ora 12,00.

Rezultate finale titularizare 2020 se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro în data de 11 august.

Pentru a fi declarați admiși și pentru a se putea angaja pe durată nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), trebuie să obțină minimum nota 5.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau online, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 – 14 a ugust.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata