Titlul de cetatean de onoare primit azi de fondatoarea unei asociatii de protectia animalelor

0 695

Heike Lindlohr, fondatoarea unei asociaţii de protecţia animalelor din Germania a primit azi titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Botoşani.

Azi a avut loc ceremonia de decernare a titlului de Cetățean de Onoare pentru Heike Lindlohr, fondatoarea asociației Pfiitchenhoffung e.V., în semn de recunoaștere a implicării și a tuturor activităților desfășurate la Botoșani, pentru gestionarea problemei câinilor comunitari, precum și pentru numeroasele sale activități caritabile. În cadrul aceleiași ceremonii edilul i-a dar doctoriţei Elena Cardaș Diploma de Excelență pentru întreaga activitate desfășurată în Botoșani în domeniul protecției animalelor.

„Heike Lindlohr, fondatoarea asociaţiei germane Pfiitchenhoffnung e.V. care din anul 2013 s-a transformat într-un veritabil ocrotitor şi binefăcător al câinilor din adăpostul public din Botoşani, În urma unor informaţii găsite pe internet, Heike Lindlohr a lucrat la început cu membrii Asociaţiei Ador, ulterior colaborând direct cu structura DSPSA.În toamna anului 2016 a dus la eradicarea unei epidemii de jigodie -boală contagioasă care ameninţa să afecteze toţi câinii aflaţi in adăpost în acel moment. Şi tot datorită implicării personale ,sute de câini din adăpostul public şi-au găsit familii de adopţie, mai ales în străinătate. Ajutorul şi atenţia oferite de Heike Lindlohr şi de asociaţia Pfotchenhoffnung e.V. s-au extins şi pentru copiii din familiile defavorizate din Botoşani şi pentru Spitalul Judeţean Mavromati în secţia exterioară Săveni”se menționează în raportul de specialitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata