Tinerii liberali au fost in vizita la la Bruxelles, la Parlamentul European

0 602

În prima săptămână a lunii martie, la invitația dlui europarlamentar, botoșăneanul Mihai Țurcanu, o delegație formată din doamne și tineri liberali a efectuat o vizită la Parlamentul European.

Tema propusă de dl europarlamentar Mihai Țurcanu a fost una atractivă, pentru că s-a adus în discuție tendința tot mai mare de a susține și implementa principiul egalității de șanse în viața politică, economică și social-culturală atât la nivel național cât și european.

Vizita de lucru a oferite liberalilor botoșăneni oportunitatea de a vedea mediul și modul de lucru al europarlamentarilor din țările membre ale Uniunii Europene, întărindu-ne convingerea că această structură este singura care poate duce România, alături de alte state, spre dezvoltare.

Tinerii și doamnele din PNL Botoșani a fost întâmpinată și de domnii europarlamentari Daniel Buda și Theodor Stolojan, acesta din urmă fiind și președintele Delegației PNL.

Partidul Național Liberal și-a întărit poziția pe harta opțiunilor politice, de aceea preocuparea principală este de a oferi o alternativă viabilă și clară.

PNL a demonstrat că fondurile europene reprezintă singura modalitate, în condițiile unei proaste guvernări, de a dezvolta comunitățile locale. De aceea, unica direcție pe care o susține este cea pro-europeană.

Comunicat de presa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata