Tinerii din ALDE Botosani:  “Trebuie să ne asumăm construirea unei punţi de unitate naţională pentru o Românie demnă atât pe plan intern cât şi pe plan internaţional”

0 349

Azi comemomorăm trei ani de la o mare tragedie care a lovit România, o zi neagră care a încercat societatea românească, o tragedie de amploare, care a cutremurat nu doar România, ci şi statele europene.

Din păcate „Colectiv” a însemnat şi schimbări de amploare în societatea românească, a fost o tragedie care continuă şi azi. De trei ani încoace asistăm la cea mai mare segregare a cetăţenilor, despărţiţi de o prăpastie parcă tot mai mare, adâncită de interesele personale şi de grup ale unor indivizi fără scrupule, care au vrut şi vor în continuare să facă rău României, care cultivă dezbinarea prin ură şi încurajează sisteme represive în detrimentul democraţiei.

În anul Centenar al Marii Uniri, rememorând etapele şi faptele care au dus la făurirea României, ar trebui să ne trezim şi să realizăm cât de vulnerabili suntem, azi, dezbinaţi, în faţa unei singure scântei care poate produce usor o tragedie.

Noi, Tineretul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, alături de liderii noştri, trebuie să oprim această segregare a cetăţenilor și să redeschidem dialogul la nivelul întregii societăți, trebuie să ne asumăm construirea unei punţi de unitate naţională, de consens politic şi civic, de responsabilitate, pentru o Românie demnă atât pe plan intern cât şi pe plan internaţional.

Puterea şi demnitatea unei naţii este dată doar de unitatea şi demnitatea cetăţenilor ei!

Biroul de presa
ALDE BOTOSANI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata