Tineri reţinuţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

0 447

    La data de12.04.2018, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o staţie de alimentare cu conbustibil de pe raza municipiului Botoşani mai multe persoane provoacă scandal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 05.30, la unitatea respectivă au venit trei persoane care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au provocat scandal şi au exercitat acte de violenţă asupra personalului (doi bărbaţi de 31, respectiv 50 de ani). Totodată, cei trei au distrus şi bunuri din interiorul societăţii.

Persoanele în cauză au fost identificate de poliţişti ca fiind doi tineri de 15 şi 17 ani din municipiul Botoşani şi unul de 20 de ani, din municipiul Iaşi.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Tinerii de 17 şi 20 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi pe numele lor să fie formulată propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata