Tarife noi pentru inchirierea stadioanelor Municipal, Mecanex, Victoria şi a Sălii Polivalente

0 589

Consilierii municipali vor dezbate proiectul vizând aprobarea tarifelor pentru închirierea stadioanelor  Municipal, Mecanex, Victoria şi a Sălii Polivalente.

O oră de antrenament pe terenul gazonat al Stadionului Municipal va costa 600 de lei, în timp ce pentru închirierea în întregime stadionului pentru meciuri se va plăti 1500 de lei pe oră. La Mecanex şi Victoria ora va fi 90 de lei pentru cluburile şi asociaţiile care au certificat de identitate sportivă, respectiv 180 de lei pe oră pentru celelalte cluburi şi asociaţii.

La Sala Polivalentă, va fi 11 lei şedinţa de antrenament, respectiv 55 de lei abonamentul pentru o persoană pe lună. 80 de lei pe lună va costa abonamentul pentru o persoană incluzând 25 de şedinţe de antrenament şi opt şedinţe de saună. La închirierea meselor de tenis şi biliard se va percepe un tarif de şapte lei pe oră de masă de joc. Abonamentele vor fi de 65 de lei pentru 12 ore pe lună de masă de joc, respectiv 120 de lei pentru 24 de ore pe lună pe masă de joc. Închirierea terenului de sport în sala mare va costa 130 de lei pe oră pentru activităţi sportive în scop de antrenament sau agrement, respectiv 100 de lei pe oră pentru asociaţiile care au certificat de identitate sportivă.

Noile tarife vor fi stabilite în şedinţa de joi, 27 septembrie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata