Tânăr reținut după ce a violat un minor

0 181

Un tânăr de 33 de ani este reținut după ce a violat un minor de 12 ani.

La data de 11 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 33 de ani din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol. 

 

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 23/24 decembrie 2020, acesta  ar fi violat un minor de 12 ani, din municipiul Botoșani, lăsat în supravegherea sa de către părinții acestuia. Polițiștii au fost sesizați pe data de 05 ianuarie 2021, de către mama minorului,  iar la data de 11 ianuarie a.c. a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei. Cu ocazia percheziției, la locația vizată au fost  identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, iar tânărul de 33 de ani a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere. 

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata