Tânăr rănit într-un accident rutier la Roșiori

0 1.626

Un tânăr în vârstă de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, astăzi, la prânz, în intersecția DN 29 și DJ 296 A. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

 

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că autoturismele erau ieșite în afara părții carosabile și nu mai existau persoane în interiorul acestora. Conducătorul auto al uneia dintre mașini a fost rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 

Salvatorii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii.

 

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

 

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

 

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata