Tânăr fără permis surprins în flagrant la vânătoare

0 55

La data de 14 septembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au surprins în flagrant delict, un tânăr de 22 de ani, din comuna Corni, care ar fi vânat, fără a deține permis de vânătoare, pe un fond cinegetic, în care nu avea drept de acces.

 

Din verificări, a reieșit faptul că acesta, la data de 14 septembrie, în jurul orei 22:00, a fost observat, în timp ce încerca să se ascundă în vegetație, de paznicul de vânătoare al fondului de vânătoare nr. 3, din comuna Corni, care a solicitat intervenția polițiștilor.

 

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit identitatea persoanei, precum și faptul că nu deține permis de vânătoare și se află, în mod ilegal, pe fondul de vânătoare respectiv.

 

Totodată, în urma controlului autoturismului, cu care tânărul se deplasa, au fost găsite în portbagajul acestuia, leșurile a doi iepuri de câmp.

 

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vânătoarea practicată de persoane care nu posedă permis de vânătoare și accesul în fondurile cinegetice sau practicarea vânătorii cu capcane neautorizate, păsări de pradă și arcuri.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata