Tanar depistat la volan cu permisul suspendat si sub influenta substantelor psihoactive

0 200

Un tânăr de 23 de ani a fost depistat în trafic de polişti cu permisul de conducere suspendat şi sub influenţa substanţelor psihoactive.

Ieri, în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Puşkin din municipiu, au oprit în trafic un autoturism care rula cu viteză excesivă.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 23 de ani din municipiul Botoşani care, la solicitarea poliţiştilor, a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisulului de conducere fără valabilitate, emisă în aceeaşi zi, în jurul orei 18:50, întrucât a fost depistat conducând acelaşi autoturism pe Calea
Naţională, cu o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa Cannabis, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata