locale psd
locale sus

Tanar de succes : De 11 ani a pus bazele afacerii Powerline si detine un centru de servicii IT&C in Botosani

0 571

Un tânăr investitor botoşănean a pronit acum 11 ani o afacere de la zero şi acum se bucură de succes atât la nivel local dar şi naţional. Sorin Cornilă, contabil de meserie, a pus bazele afacerii Powerline şi deține un centru de servicii IT&C în Botoșani.

simio cosma

„În luna septembrie POWERLINE a împlinit 11 ani de prezență în domeniul tehnologiei pe piața botoșăneană și românească. A fost momentul în care privim cu recunoștință față de clienții noștri spre trecut și cu determinare și optimism spre un viitor mai bun împreună cu ei și cu partenerii noștri.
În luna septembrie am celebrat alături de echipa noastră toate reușitele muncii noastre, colaborările excelente cu un număr foarte mare de clienți. Suntem mândri să fim una dintre primele firme de profil IT&C din Botoșani.
Suntem recunoscători partenerilor locali și naționali, dar și dumneavoastră, celor care de-a lungul timpului ne-ați oferit încrederea că putem duce la bun sfârșit cele mai importante provocări din domeniu!”,  a spus Sorin Cornilă, adminsitratorul Powerline.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata