locale psd
locale sus

Sute de locuri de munca in domeniul agricol in Portugalia

0 982

300 locuri de muncă sunt vancate în domeniul agricol (culegători zmeură, ambalare, etichetare) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. 

Durata contract: aproximativ 2-3 luni. Se lucrează 40 de ore/săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcție de producție. Sunt preferate persoanele cu experiență în recoltarea zmeurei sau experiență în domeniul agricol în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost: 2 euro/zi, în dormitoare, containere sau case separate, în funcție de sex. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, costul acestuia va fi dedus din primele salarii. De asemenea, angajatorul asigură prânzul/cina sau plătește 4,52 euro/zi pentru fiecare zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plătită la sfârșitul lunii împreună cu salariul.

Salariu: minimum 603 euro brut/lună – maximum 1199 euro brut/lună.

simio cosma

Limbă străină: Limba engleză/spaniolă/portugheză – cunoștințe de bază (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul în județul Botoșani, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani , Str.Colonel Tomoroveanu, nr. 2, tel: 0231/536791, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru această ofertă se realizează pe baza următoarelor documente: – Copie CI/pașaport;

– Cerere (formular tipizat);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limită pentru depunerea documentelor: 31.12.2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata