Sute de comprimate cu substante anabolizante, descoperite la Radauti Prut

0 534

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Rădăuți Prut împreună cu lucrătorii vamali  au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat într-un autoturism, 600 comprimate substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism VW, înmatriculat în România, cetățeanul român Mihail C., în vârstă de 24 de ani.
În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport.
În urma controlului efectuat, au fost descoperite ascunse într-un spaţiu special amenajat, situat în stâlpul de deasupra portierei stânga spate a autoturismului, 600 comprimate  cu diferite substanțe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante, în valoare de 3.696 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare totală de 8.000 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata