Succes legislativ pentru ministrul Marius Budai : Persoanele care au suferit amputații nu vor mai fi chemate periodic la comisiile de evaluare

0 313

Succes legislativ pentru ministrul muncii, Marius Budai. Acesta a semnat ordinul prin care persoanele care suferă amputații să beneficieze de certificat permanent de încadrare în grad de handicap, astfel încât să nu mai fie chemate periodic la comisiile de evaluare.

„Am semnat astăzi Ordinul de ministru prin care se stabilește că persoanele care au suferit amputații nu vor mai fi chemate periodic la comisiile de evaluare și că certificatul de încadrare în grad de handicap va avea valabilitate permanentă.( tot astăzi va fi publicat în Monitorul Oficial)
Atenție, persoanele cu amputații vor putea face, în continuare, cerere pentru reevaluarea gradului de handicap în care au fost încadrate, în cazul în care consideră că starea li s-a agravat și că au dreptul de a fi încadrate într-un grad de handicap mai grav.
Chiar dacă nu se vor mai prezenta periodic la comisiile de evaluare, persoanele cu amputații vor trebui să respecte planul de recuperare stabilit de medicii specialiști.”, a declarat Marius Budai.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata