parlamentare sus
achitei top

Sprijin de la Guvern pentru familia din comuna Călăraşi ce a ramas fara casă

0 764

Sprijin venit şi de la Guvern pentru familia  din Călăraşi ce a rămas fără casă în urma unui incendiu. 7000 de lei este suma pe care familia Apăvăloaie din Călăraşi o va primi şi o va ajuta să finalizeze lucrările la noua casă.

psd parl jos

„Încă o veste buna pentru familia Apăvaloaie Florin din Calărasi. Guvernul a aprobat ieri un sprijin financiar in valoare de 7000 lei acestei familii greu incercate.Propunerea de ajutor de urgență a avut la bază ancheta socială efectuată de către Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani. Mulțumesc părintelui paroh Pădurariu Ioan pentru toate demersurile făcute.

Acum două luni, alături de colegii social democrați, am răspuns apelului făcut de preotul paroh din Călărași, Pădurariu Ioan. Din contribuții proprii am achiziționat materialele necesare pentru construcția casei, pe care le-am donat acestei familii greu incercată. Două camioane pline cu materiale de construcţii, alimente şi alte ajutoare au fost descărcate în luna iunie în curtea lui Florin Apăvăloaie, pentru reconstrucţia unui nou cămin.

Deşi au avut extrem de multe încercări, ziua de 7 mai a fost cea mai grea dintre toate. Un incendiu puternic le-a mistuit casa, astfel încât cei 4 membri ai familiei au rămas pe drumuri, casa arzând în totalitate.
Capul familiei – Florin, este angajat să pască vacile comunității, fiind un om harnic, Cornelia – soția lui a născut de curând, ei mai având un băiat de 13 ani cu handicap, precum și o fetiță de 5 anișori.
După incendiu nu s-a putut recupera nimic, membrii familiei rămânând doar cu hainele de pe ei.”, a spus senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata