Spectacol oferit de copiii din Mihălășeni de Hramul comunei

0 1.681

Zi de mare sărbătoare în comuna Mihălășeni. Sâmbătă de Sf.Cuvioasa Parascheva, locuitorii din Mihălășeni sărbătoresc și hramul satului.

De la mic la mare locuitorii au venit la Căminul Cultural la spectacolul pregătit de tânărul Marian Hatman alături de elevii talentați ai comunei. Cu sprijinul primarului Daniel Claudiu Chelariu aceștia au oferit un program folcloric deosebit, răsplătit cu aplauze de cei veniți să-i urmărească.

„Mulțumesc locuitorilor că sunt alături de mine și de copiii talentați ai comunei la zi de mare sărbătoare pentru creștinătate. După ce dimineață am participat la Sfânta Liturghie și a fost sfințită troița din curtea bisericii și a casei praznicale acum, după amiază ne întâlnim la căminul cultural unde elevii Școlii Gimnaziale din Mihălășeni alături de domnul Marian Hatman oferă un program de folclor autentic”, a spus primarul Daniel Claudiu Chelariu.

Vizibil emoționat la un an de când îndrumă elevii de la Școala Gimnazială Mihălășeni și cu primarul Daniel Claudiu Chelariu, Marian Hatman i-a oferit edilului un cadou simplu și plin de însemnătate o icoană cu „Cina cea de Taină”.
Toți cei veniți la eveniment au servit mici, cârnați, bere și vin, toate oferite de primarul comunei.
După lăsarea serii petrecerea a fost întreținută de Marian Hatman, Ioana Haras și DJ Duțu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata