Spectacol dedicat Zilei Micii Uniri susținut de Rapsozii Botoșanilor 

0 648

Spectacol dedicat Zilei Micii Uniri susținut de Rapsozii Botoșanilor !

Orchestra Populară RAPSOZII BOTOȘANILOR „IOAN COBÂLĂ” împreună cu CONSILIUL JUDEȚEAN BOTOȘANI vă invită la sărbătoarea dedicată Zilei Micii Uniri – Împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Spectacolul intitulat „Uniți sub tricolor!” va avea loc pe data de 24 ianuarie 2023, începând cu orele1800, la Hotel Rapsodia – Sala Mihai Eminescu din municipiul Botoșani.

În cadrul spectacolului vor evolua soliștii vocali și instrumentiști ai Orchestrei Populare Rapsozii Botoșanilor „Ioan Cobâlă” : Dan Doboș, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin, Mitică Ștefan, Oleg Sacaliuc, Alexandru Todirel Marin, Ionuț Scripcariu, avându-l la pupitru pe dirijorul Ion Oloieru alături de Ansamblul de dansuri Mărgineanca al Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani – maestru coregraf Valentin Rău.

Spectacolul va fi transmis live pe pagina de Facebook a orchestrei și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Botoșani.

În deschiderea spectacolului va lua cuvântul colonelul în rezervă – doctor în istorie Sergiu Balanovici .

Prezentarea spectacolului va fi asigurată de către interpreta Brândușa Covalciuc-Ciobanu.

Intrarea la spectacol va fi pe bază de invitații în limita locurilor disponibile, ce se vor putea procura de la sediul orchestrei începând cu data de 19 ianuarie 2023.

Intrarea în sală se va face până în ora 17.40.

Așteptăm botoșănenii să ne bucurăm împreună de sărbătoarea Micii Uniri.

                                        

MANAGER

Dan Doboș

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata