parlamentare sus
achitei top

Spectacol de exceptie la Suharau : Invitati de seama, Lautarii si Ion Paladi „La frati nu se pun hotare” – FOTO – VIDEO

0 2.514

Spectacol de excepţie la Suharău. În an Centenar orchestra Lăutarii condusă de Nicolae Botgros alături de Ion Paladi şi invitaţii lor au adus pe scena din Parcul Suharău spectacolul „La fraţi nu se pun hotare”. Acesta a fost posibil în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local şi primarul Marcel Chelariu, dar şi sponsori. Peste 4.000 de persoane au aplaudat minute în şir pe artiştii ce au urcat pe scenă într-un regal artistic care a mai poposit până acum în aceeaşi formulă la Chişinău, Bucureşti şi Iaşi.

psd parl jos

VIDEO

„Organizăm astăzi la Suharău un eveniment pe care noi suhărenii îl considerăm foarte important : „Suharăul azi”, un eveniment care ţine să marcheze realizările noastre atât în plan economic cât şi cultural. Am muncit foarte mult şi eu sper că am reuşit să realizăm anumite lucruri care să crească nivelul de trai din Suharău, să crească confortul în acest colţ de ţară, prin construirea de şcoli, drumuri şi podeţe şi alte obiective care sunt strict necesare, am ţinut în mod deosebit să organizăm şi momente de relaxare pentru suhărenii mei dragi ca şi cel de azi. Spectacolul de azi este de o ţinută înaltă. Poate şi prietenia mea cu maestrul Botgros şi Ion Paladi a făcut posibil. Eu nu pot decât să mă bucur şi să  mai putem organiza astfel de evenimente la Suharău”,  a spus Marcel Chelariu, primarul comunei Suharău.

VIDEO

Pentru spectacolul „La fraţi nu se pun hotare”, banii nu au fost din bugetul local, acecştia provenind doar din sponsorizări. „Ţin să specific că întreaga manifestare pe care o vedeţi aici nu a consumat niciun ban din bugetul local al comunei Suharău. Printr-o muncă susţinută am atras oameni de partea noastră, oameni plecaţi din Suharău, cu bunăstare, ne-ai ajutat să organizăm acest eveniment. Le mulţumesc tuturor din  suflet şi sper să ne mai ajute şi altă dată în realizare evenimentelor de suflet la Suharău”, a precizat primarul comunei.

VIDEO

Alături de orchestra Lăutarii şi Nicolae Botgros pe scenă au  evoluat Tatiana Jacot, Ana Maria Preda, Nicuşor Iordan,  Constantin Brahrin, Constantin Enceanu, Miora Velicu şi Cristian Pomohaci.

VIDEO

„Este în spectacol de suflet şi mă bucur că am revenit la Suharău, unde întâlnesc un public minunat şi un  primar care îmi este deja un prieten minunat al meu şi al maestrului Nicolae Botrgos. Noi ne dorim să mergem cu acest spectacol în toată România pentru că „La fraţi nu se pun hotare” şi ne-am dori să ajungem cu el peste tot unde sunt români. Le urez celor din Suharău multă sănătate, să le trăiască cei dragi, familiile lor şi să ştie că Ion Paladi va face şi în continuare multe melodii frumoase pentru publicul drag din  Suharău şi România Mare” , a spus Ion Paladi.

Au răspuns invitaţiei de a participa la spectacol mai multi primari din judet, directori de institutii, prefectul Dan Şlincu, deputatul social democrat Costel Lupaşcu dar şi senatorul liberal Costel Şoptică.

VIDEO

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata