Spectacol de exceptie cu Ansamblul Plaiesii, eleve si cupluri de aur premiate la Ziua Satului Costesti – FOTO – VIDEO-

0 1.223

Zi de sărbătoare sâmbătă în satul Costești din comuna Răchiţi. Primăria şi Consiliul Local Răchiţi au organizat Ziua Satului  care s-a dovedit a fi un succes. Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiţi, a avut oaspeţi de marcă la acţiune atât din lumea artistică dar şi politică. Evenimentul a avut la Căminul Cultural din localitate, cămin inaugurat anul trecut. În An Centenar la spectacol au fost invitaţi artişti din Republica Moldova. În acelaşi timp primarul Florin Bulgaru a premiat elevii satului cu rezultate excepţionale la învăţătură. Nu au fost uitaţi nici cei care au au împlinit 50 de ani de viaţă în doi, fiind premiate cinci cupluri din Costeşti care au ajuns la nunta de aur. „Este sărbătoarea satului şi în fiecare an facem acest eveniment după hramul satului. A venit momentul să ne bucurăm de acest eveniment. În ceea ce priveşte artiştii invitaţi cu preponderenţă avem invitaţi artiştii locali pe care încercăm să-i promovăm astfel încât ei să fie cunoscuţi dar şi artişti din Republica Moldova. Avem şi premierea cuplurilor de 50 de ani de căsătorie precum şi cele mai bune rezultate la învăţătură din satul Costeşti” a spus Florin Bulgaru.

Programul artistic a fost asigurat de membrii Ansamblului Doina Costeștilor, Ionela Prisniac, surorile Anca și Anișoara Țapu, Vasilică Siminiceanu, Gabriel Nebunu și Robert Cesane. Invitații speciali au fost Ansamblul Etnofolcloric Plăieşii din Republica Moldova. Nicolae Gribincea și membrii Plăieşii au stârnit ropote de aplauze de la cei veniți la spectacol și nu au reușit să coboare de pe scenă decât după ce au mai cântat trei melodii în plus fata de programul inițial.

Au răspuns invitaţiei primarului de a participa la Ziua Satului Costeşti şi deputatul liberal Cristian Achiţei şi consilierul local municipal Gabriel Alecsandru.

VIDEO Florin Bulgaru si invitatii

VIDEO Ansamblul Doina Costeștilor

VIDEO Ionela Prisniac

VIDEO surorile Anca și Anișoara Țapu

VIDEO Plaiesii

VIDEO Plaiesii

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata