Southern Harvest Romania: „Suntem mandri sa facem agricultura in Botosani”

0 1.653

(P) Southern Harvest Romania,

Prin Dl. James McCarthy – Manager general si Asociat 

 In numele tuturor Asociatilor                                                                       Si al filialelor:

         – SC Agraria Nord Srl, Sc Multiagra Srl, Sc Arland Srl, Sc Agritotal Srl, Sc Agrosolomonescu Srl –

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna- Craciunului si  Noul An- dorim tuturor partenerilor, colaboratorilor, angajatilor, autoritatilor locale si centrale, locuitorilor judetului, bogatie si sanatate, cu bunastare  și credință in viitor.

Datorita bunei colaborari pe care am avut-o cu autoritatile locale ne-am simtit din ce in ce mai aproape de locuitorii zonelor in care ne desfasuram activitatea, sustinand traditiile, evenimentele culturale, educationale si sociale pentru 27 de comunitati si suntem mai mult decat bucurosi sa contribuim la cresterea standardelor de viata in aceste zone.

Suntem mandri sa facem agricultura  in  Botosani si santem foarte mandri de toti cei 150 de angajati pe care ii avem.

Mii de multumiri pentru autoritatile comunei Albesti: dlui Primar, dlui Viceprimar si membrilor Consiliului Local care ne-au sprijinit sa il aducem pe Mos Craciun cu ale sale cadouri mai aproape de copiii de la scoli si gradinite.

Zambetele si bucuria copiilor din Albesti, Mascateni, Costiugeni, Jijia si Tudor Vladimirescu au fost nepretuite pentru noi.

Le transmitem de asemenea multumiri si autoritatilor locale ale  Comunei Stiubieni, dlui Primar si membrilor Consiliului Local pentru sprijinul acordat la actiunea de impartire a  cadourilor dn partea noastra, copiilor de la scolile si gradinitele din Stiubieni si Negreni.

Cele mai bune ganduri dorim sa le transmitem si autoritatilor locale ale comunei Rachiti, dlui Primar, ddlui Viceprimar si membrilor Consiliului Local care ne-au sprijinit in actiunea noastra de impartire a cadourilor lui Mos Craciun catre copiii din scolile si gradinitele din Rachiti, Costesti si Rosiori, unde colindele traditionale si formatiile au fost  nemaipomenite.

 Reprezentatiile realizate de copiii de la scolile si gradinitele din Unteni, Manastireni, Burlesti au fost minunate si ne-au reamintit ca spiritul Craciunului va dainui pentru totdeauna.

De asemenea am dori sa transmitem multe multumiri dlui Primar, dlui Vice Primar si membrilor din Consiliul Local al comunei Vlasinesti care ne-au oferit oportunitatea de a-i face fericiti pe copiii din Vlasinesti, Miron Costin si Sarbi.

 

Cu speranta ca anul nou ce vine va fi mai bun pentru toti,

Southern Harvest Romania

Botosani

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata