locale psd
locale sus

Soselele din judet, pline cu soferi bauti

0 612

Şoselele din Botoşani sunt pline de şoferi băuţi, zilnic fiind conducători auto care se urcă la volan după ce consumă băuturi alcoolice.

La data de 03.09.2017, în jurul orei 07.40, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani din localitatea Pădureni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat.

simio cosma

La aceeaşi dată, în jurul orei 22.30, B.F. de 40 de ani, din satul Prisăcani, oraşul Flămânzi, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J. 282 B de pe raza oraşului Flămânzi, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 1.40 mg/l alcool pur in aerul expirat; ulterior, a fost condus la Spitalul Județean Botoșani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata