parlamentare sus
achitei top

Soferi vitezomani prinsi de radar

0 419

Poliţiştii rutieri botoşăneni au acţionat pentru salvarea de vieţi, prin depistarea şi tragerea la răspundere a celor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, în special a celor care conduc cu viteză neregulamentară.
Poliţiştii au utilizat 12 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor şi au constatat 50 de contravenţii, dintre care 38 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 3 permise de conducere pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

psd parl jos

Poliţiştii rutieri au depistat pe drumul naţional D.N.29, pe raza localităţii Ungureni, doi conducători auto, din judeţul Botoşani, în timp ce conduceau două autoturisme cu viteza de 114 km/h, respectiv 144 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h.
Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare şi ca măsură complementară, le-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata