parlamentare sus
achitei top

Soferi la un pas de coma alcoolica depistati in trafic

0 372

Ieri poliţiştii Postului de Poliţie Suharău, au depistat un bărbat de 58 de ani, din comuna Suharău, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii de domiciliu. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, însă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

psd parl jos

Tot ieri poliţiştii Serviciului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul european DE 58, pe raza localităţii Huţani, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Brăeşti.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul i-s fost încredinţat spre a fi condus de un bărbat de 28 de ani, din localitatea Corni, iar autorizaţia provizorie de circulaţie a autovehiculului este expirată din data de 14.01.2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata