Șoferi băuți sau fără permis depistați în trafic de polițiștii botoșăneni

0 192

La data de 10 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din județul Iași. 

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

 

La data de 10 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au identificat în șanțul de pe marginea părții carosabile,  din orașul Bucecea, un tractor cu remorcă. 

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se deplasa cu tractorul respectiv, din cauza unei defecțiuni tehnice a pătruns cu acesta în șanțul de pe marginea drumului, distrugând gardul care împrejmuia un imobil. 

 

Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul și remorca nu erau înmatriculate sau înregistrate, conform prevederilor legale. 

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

La data de 11 octombrie 2023, polițiștii din cadrul  Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe strada Poștei, din muncipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălușeni. 

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata