Șoferi băuți sau fără permis depistați în trafic de polițiștii botoșăneni. Un șofer la un pas de comă alcoolică a produs un accident și a fugit

0 216

Infracțiuni la regimul rutier!Șoferi băuți sau fără permis depistați în trafic de polițiștii botoșăneni.

La data de 8 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, în comuna Durnești, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din Republica Moldova. 

La solicitarea polițiștilor, acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile statului român, care nu prezenta elementele de siguranță specifice, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și fals material în înscrisuri.

 

La data de 8 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe drumul județean D.J. 297, în comuna Lunca s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto, este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a identificat autoturismul la care făcea referire apelantul, acesta fiind poziționat în afara părții carosabile. De asemenea, a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat, de 67 de ani, din municipiul Botoșani. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 8 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 291 D, în comuna Suharău, un autoturism condus de un tânăr, de 33 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 7 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul comunal, din comuna Vorniceni, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

La data de 7 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, un autoturism condus de un tânăr, de 33 de ani, din județul Iași. 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 7 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe strada Dimitrie Pompeiu, un autoturism condus de un tânăr, de 32 de ani, din municipiul Dorohoi. 

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recolatrea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata