parlamentare sus
achitei top

Soferi bauti depistati in trafic de politistii botosaneni

0 827

Soferi bauti depistati in trafic de politistii botosaneni.

psd parl jos

Vineri, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe raza localităţii Dersca un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

·
Sâmbătă, poliţiştii oraşului Flămânzi au oprit pentru control pe drumul european DE 58 un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.
S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi zi poliţiştii oraşului Săveni au depistat pe raza localităţii Avrămeni un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat procedura recoltării probelor biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

·
Azi poliţiştii botoşăneni au depistat pe bulevardul Mihai Eminescu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Blîndeşti.
S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultând valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus pentru recoltarea de probe biologice de sânge.
Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata