parlamentare sus
achitei top

Soferi bauti depistati in trafic

0 600

Duminică, a fost depistat un bărbat de 38 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul M. Eminescu.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

psd parl jos

În aceeași zi, poliţiştii Biroului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control pe drumul judeţean DJ 2018 H un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Vorona.
S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultând valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Tot ieri, poliţiştii au oprit pentru control pe raza localităţii Corni un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeaşi localitate.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata