Societatea Modern Calor nu are buget

0 207

Societatea Modern Calor nu are buget. Aleșii locali întruniți în ședință extraordinară nu au votat propunerea de buget pentru unitatea de termoficare.

Fostul primar Cătălin Flutur a anunțat că nu va vota acest proiect pentru că bugetuo nu are avizul Consiliului de Administraţie de la Modern Calor

„O să mi se spună probabil că nu mai există CA, însă, conform legii, CA există la Modern Calor până în momentul în care numim administratori provizorii. Vizavi de amendament, este un act clar de discriminare. Potrivit legii, cel care stabilește politica salarială este managerul societății, noi putem doar să aprobăm suma introdusă în buget. Sub nici o formă nu putem să spunem cine ia și cine nu ia banii”, a precizat Cătălin Flutur.

Edilul municipiului Cosmin Andrei susține că votul la acest proiect a fost strict unul politic. „Suntem în luna mai și societățile CL nu au buget și au nevoie de investiții. Acesta este motivul pentru care am insistat cu proiectele privind societățile comerciale din subordinea CL. Înțeleg și motivația politică și faptul că veniți cu amendamente pentru că s-a modificat configurația politică a CL”, a spus Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata