Social democratii botosaneni sunt alaturi de Dragnea. Doina Federovici : „Nu e constructiv sa ne certam si sa ne punem piedici unii altora” – FOTO – VIDEO –

0 1.325

Social democraţii botoşăneni au participat sâmbătă la Conferinţa Extraordinara a PSD Botoşani. La Conferinţa ce a avut loc în sala de conferinţă de la Hotelul Belvedere au participat peste 200 de membrii care şi-au exprimat sprijinul pentru pe președintele PSD Liviu Dragnea. În acelaşi timp aceştia au desemnat delegații care vor reprezenta PSD Botoșani la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, ce se va desfășura în data de 10 martie 2018 la Sala Palatului din București.

Prima care a luat cuvântul a fost senatorul Doina Federovici, preşedintele interimar al partidului.

VIDEO DOINA FEDEROVICI

Am muncit împreună și am reușit împreună, iar din punctul meu de vedere cel mai valoros lucru pe care l-am obținut în ultimii ani este echipa care s-a format aici și prietenii pe care i-am câștigat în această perioadă. Există o vorbă bună în poporul nostru „Ce nu te omoară, te întărește”. Asta e și convingerea mea în privința organizației noastre. Ne-a fost greu, dar ne-am ridicat și asta ne-a întărit. Iar astăzi suntem mai puternici decât eram înainte.
Toți sociali democrații botoșăneni suntem o forță de neoprit în politică și nu numai în județ. Și la nivel central. PSD Botoșani este o componentă importantă a partidului, este organizația care a ocupat locul 7 țară la ultimele alegeri pe țară, iar acest lucru a fost posibil datorită echipei pe care PSD o are. Avem cea mai bună echipă din județ pentru a le arăta cetățenilor că noi, cei de la PSD știm să muncim, să-i respectăm, să-i ascultăm și știm ce trebuie să facem pentru a avea viața mai bună. Le-am demonstrat cetățenilor din județul nostru că ne facem treaba și ne respectăm angajamentele pe care ni le-am luat față de Botoșani. Noi am ajuns aici datorită muncii pe care fiecare membru al organizației noastre a dus-o în teritoriu și a legăturilor pe care le-ați stabilit cu cetățenii județului nostru. Avem cea mai bună echipă din județ pentru a arăta cetățenilor că noi, cei de la PSD știm să muncim, știm să îi respectăm, știm să îi ascultăm și știm ce trebuie să facem pentru a le face viața mai bună. Știm cu toții că botoșănenii așteaptă de la toate partidele o altfel de politică care să aibă în centru cetățeanul și problemele lui, nu lupta pentru putere, interese personale sau deținerea de funcții. De aceea, cred că cel mai important este ca noi, cei de la PSD, să manifestăm deschidere pentru susținerea și promovarea interesului local al județului Botoșani și să nu intrăm în niciun fel de conflict cu membrii altor partide. Consider că este foarte important să ascultăm problemele botoșănenilor și să încercăm să le rezolvăm, nu doar să ne contrăm în declarații. Vă spun direct că atunci când discutăm de prioritățile județului Botoșani, și aici îmi permit să mă repet, să lăsăm la o parte orgolile politice și lupta de partid și să tragem toți în aceeași direcție pentru a dezvolta fiecare localitate din zona noastră. Nu e constructiv să ne certăm și să ne punem piedici unii altora, din contră, cred că avem nevoie de înțelegere și solidaritate pentru a putea să facem lucruri concrete pentru botoșănenii noștri. Nu putem face nimic fără suportul cetățenilor care ne-au acordat încrederea lor”, a spus Doina Federovici. Aceasta a amintit de realizările Guvernului la nivel judeţean şi naţional.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata