parlamentare sus
achitei top

Social democratii botosaneni se pregatesc pentru mitingul PSD din Bucuresti – VIDEO –

0 1.886

Liderii social democraţilor botoşăneni se pregătesc pentru participarea la mitingul pe care-l organizează conducerea centrală a partidului la Bucureşti. Acțiunea are loc sâmbătă de la ora 20.00., în Piața Victoriei și se dorește un miting pro-democrație, de apărare a justiţiei.

„Organizaţia judeţeană a PSD va participa cu peste 1000 de oameni pe care îi vom transporta cu autocarele, microbuzele, maşinile particulare şi cu trenul. Cheltuielile vor fi suportate de membrii de partid, pentru că nu avem alte surse de finanţare”, a declarat astăzi Costică Macaleţi, preşedinte executiv al PSD Botoşani. În ceea ce privește costurile pentru transport, acesta a precizat că dacă la nivelul organizației județene sunt suficiente fonduri colectate din cotizaţii, se va plăti unele mijloace de transport. O altă variantă luată în calcul pentru asigurarea transportului este închirierea unor autocare de către cei care deţin funcţii politice, urmând să prezinte ulterior la partid chitanţa care să evidenţieze cheltuiala respectivă. VIDEO

„Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare. O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, a declarat Liviu Dragnea, liderul PSD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata