SOCANT ! Copilul unei foste consiliere locale a fost rapit de la scoala!

3 3.785

Copilul unei foste consiliere locale a fost răpit de la şcoală. Vineri soţul I.S.a mers la şcoală să-şi ia copilul acasă dar a avut un şoc : învăţătoarea i-a arătat o cerere prin care acesta a fost învoit şi luat de mama sa naturală. Copilul este al soţului acesteia dintr-o căsătorie anterioară, părinţii având custodia comună. „Daca la-ți văzut pe Razvan va rog sa ma contactați. A fost luat de către mama sa cu cerere de învoire de la scoala si nu a mai fost adus. La ora 12 mi s a dat de către doamna învățătoare Cordun Elena doar ghiozdanul. Fac precizarea ca de la 1 Septembrie Razvan refuza sa mai locuiască cu mama sa, aspecte ce au la cunoștiință si autoritățile locale”, este postarea pe Facebook a actualei sotii a tatalui copilului.

Copilul refuză să meargă la mama sa naturală şi cu greu a fost convins să meargă la şcoală de frică să nu fie luat de aceasta.

„Noi suntem mai şocaţi. De la 1 septembrie copilul este la noi şi refuză să meargă la mama lui. Copilul acesta are proces verbal dat la poliţie că refuză să meargă la mama lui, la Protecţia Copilului. Ieri mama copilului a purtat o discuţie cu tatăl său să insiste la Răzvan ca în vacanţa ce urmează să meargă câteva zile la ea, la Constanţa, unde este ea mutată din octombrie fiind recăsătorită…Noi pe rolul instanţei avem o acţiune de restabilire domiciliu motivat de faptul că copilul refuză să meargă la mamă. Nu mai vrea. A motivat la consiliere psihologică dar şi nouă că actualul soţ al mamei l-ar fi pocnit, îl face „tomberon”,”mafia”, nu îl lasă afară, nu îi dă voie pe tabletă….Doamna învăţătoare şi doamna directoare aveau la cunoştinţă. Scris aveau doar să nu accepte transferul minorului la o şcoală din Constanţa. Aveau la cunoştinţă situaţia juridică a copilului, Acesta a refuzat să meargă la şcoală la 15 septembrie, abia l-a convins şi doamna educatoare şi tatăl să meargă la şcoală, să nu-i fie frică că mama nu vine şi nu îl ia. Lui îi este frică de mama lui, care a mai încercat odată să vină să-l ia din faţa blocului. Şi acum a reuşit. Până la această oră nu am reuşit să luăm legătura cu mama copilului”, a spus A.S.

3 Comentarii
  1. Daniel Filip Spune

    Buna despre ce răpire e vorba domnule polițai Starica Ionut…?Din cate stiu eu acest minor a fost încredințat mamei de la divorțul vostru din 2013 , tot odată prin Hotărâre judecătorească definitiva sa decis si domiciliul acestuia la mama…având dreptul legal doar de al vizita in anumite condiții puse de lege…ati uitat domnule polițist…?La ultima vizita,la domiciliul mamei cand eu ma aflam acolo ati venit si ati luat minorul de atunci nimeni nu a mai avut cum lua legătura cu el…Oare datoria dumneavoastră nu era Sal încredințați inapoi la domiciliul stabilit de lege domnule polițist…??Despre ce răpire e vorba ca nu va înțeleg…??Mama minorului Starica Răzvan are o hotărâre judecătorească care atesta faptul ca minorul are domiciliul la ea nu trebuie respectata domnule polițist…??Ce acuzații sunt aste…??Nu va este frica ca se va sesiza cineva pana la urma si veți plăti aceste acuzații destul de grave ca si colegul dumneavoastră si cand zic asta ma refer la polițistul de la circulație…Bestia cu chip de om…,,Pedofilul…”

  2. anonim Spune

    Esti prost we filip

  3. Informatorul Spune

    D-le politist, ce stiti de dosarul de urmarire operativa existent pe numele dvs la DIPI? Stiti care sunt cauzele? Cateva: nerespectarea cu rea credinta a dispozitiilor unei hotarari judecatoresti (copilul a fost tinut cu forta de catre dvs., cu alte cuvinte lipsire de libertate); probleme generate de anumite stari psihotice care ar determina posibile infractiuni cu violenta asupra fostei sotii ( ase vedea crima de la gradinita); existenta unui dosar penal la DNA; amenintarile la adresa sotiei facute chiar in fata unor angajati din diverse institutii publice s.a.m.d.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata